Tantal
Tantal
Chat nå
Produktdetaljer

CXMET er en av de beste Kina Tantal produsenter og leverandører, og vi er også et profesjonelt firma med produktiv og effektiv fabrikken. Velkommen til engros produkter fra oss, har vi Tantal bar, tantal wire, tantal ark, tantal rør, tantal disk på lager for deg.

Tantal bar, tantal ark, tantal wire, tantal tube er en av ildfaste metall. Den har svært gode egenskaper av motstand mot korrosjon. Tantal bar, også har god elektrisk ledningsevne og lett være maskinert i romtemperatur. Mest bruk av Tantal bar, tantal ark, tantal wire, tantal tube er elektriske industri, som kondensatorer og etc. Vi leverer ulike produkter som stangen, plate, folie som er laget av Tantal og Ta-W legering.

produkter spesifikasjonen som følgende:

Element

Tantal bar, tantal ark, tantal wire, tantal rør

Standard

ASTM B708, ASTMB365, JISH4708

Klasse

RO5255, RO5252, RO5240

Tilstand

R/M

Spesifikasjon

Tilpasset spesifikasjon og figur akseptert.

Overflate

Lyse polering og maskinert overflate

Behandling

Hot smiing, lineær skjæring, vannstråle skjæring

produkter bildene:

Tantal programmet:

Sjeldne metall Tantal har god innvirkning styrke og seighet, ductility, termisk ledningsevne, kalde trykke eiendom, varmebestandig og utmerket kjemisk stability.it brukes hovedsakelig til manfuacture tantalkondensatorer, høy temperatur ovn deler, halvledere, sputtering mål og relative enheter anad er også mye brukt til electornics, metallurgi, kjemiske, apotek, romfart og andre felt.

Forespørsel