Nikkel-Titan minne legering Super Stretch garn
Nikkel-Titan minne legering Super Stretch garn
Chat nå
Produktdetaljer

Nikkel Titan minne legering wire

NiTi legering, også kalt nitinol wire, det er blanding av Titan og nikkel, der de to elementene aire i lik atomic prosenter Ni:Ti = 55:45.

det hovedsakelig harto egenskaper: figureffekt-minne og superlasticitySelvfølgelig formen minnet er evnen til niti wire å gjennomgå deformasjon ved en temperatur, og gjenopprette dens opprinnelige, underformed figuren ved oppvarming over sin andquot;transformasjon temperaturandquot;. Men superlasticity skjer på en smal temperatur, like over sin transformasjon temperatur, i så fall ingen oppvarming er nødvendig for å føre underformed figuren for å gjenopprette.

De viktigste productes erNiTi legering plate ,NiTi legering wire;

Niti figur minne legering - fin rør
Bruksområder: medisinsk, luftfart, elektronikk, Marine industrien, petrokjemisk industri, krig industri, bil og andre presisjon Maskinkomponenter.

  • Nitinol er også populært i ekstremt robust briller rammer. Det er også brukt i noen mekaniske ur springs.

  • Den kan brukes som en temperatur kontrollsystem; Det skifter figur, kanne den aktivere en bryterå kontrollere temperaturen.

  • Den brukes i mobiltelefon teknologi som en uttrekkbar antenne eller mikrofon bom, den svært fleksibelt og mekanisk minne naturen.

  • Den brukes i enkelte nyhet produkter,tryllekunstnere å demonstrere andquot; psychicandquot; krefter,som skjeen vil bøye seg når rør te, kaffe, eller alle andre varm væske.

  • Det kan også brukes som ledninger som brukes til å finne og merke brystkreft svulster slik at følgende operasjonen kan være mer nøyaktig.Forespørsel