Gr 5 titanlegering
Gr 5 titanlegering
Chat nå
Produktdetaljer

Titanlegeringer detMetalsom inneholder en blanding avTitanog andregrunnstoff. Titan 6al4v legeringer har svært høystrekkfasthetogseighet(selv ved ekstreme temperaturer). De har mindre vekt vekt, ekstraordinære korrosjonsbeskyttelse og evne til å tåle ekstreme temperaturer. Men den høye prisen for både råvarer og prosessering begrense deres brukmilitæreprogrammer,fly,romskip, medisinsk utstyr.

Selv om industrien ren titanium har akseptabel mekaniske egenskaper og har vært brukt iOrtopediskogDental implantater, for de fleste programmer Titan er legert med små mengderaluminiumogVanadium, kaltTi6Al4v, Denne blandingen har ensolid løselighetsom varierer dramatisk med temperatur. Dettevarmebehandlingprosessen er gjennomført etter legeringen har vært arbeidet i sin endelige form, men før det tas i bruk, slik at mye enklere fabrikasjon høy styrke produktet.

CXMET har nesten 10tonsTitan legering plateogTitanlegering stangpå lager.

Teknologi: HotRolled / ColdRolled/smidde---herdet---slipt

Beskrivelse av ren titanium

Klasse 1 Titan er først av fire kommersielt ren titanium karakterer. Det er den mykeste og mest ductile av disse karakterer. Det har storestformability, utmerket korrosjonsbeskyttelse og slagkraftig seighet.

Klasse 2 Titan kalles "arbeidshesten" av kommersielt ren titanium bransjen, takket være sin varierte brukervennlighet og bredt tilgjengeligheten. Den deler mange av de samme kvalitetene som Grade 1 Titan, men det er litt sterkere. Begge er like korrosjonsbestandige.

Denne karakteren brukes minst av kommersielt ren titanium karakterer, men det gjør ikke det noe mindre verdifullt.

Klasse 3 er sterkere enn karakterer 1 og 2, ligner påDuctilityog bare litt mindre formable - men det har høyere mekanikken enn sinforgjengere.

Karakteren 4 er kjent som den sterkeste av de fire grader av kommersielt ren titanium. Det er også kjent for sin utmerkede korrosjonsbeskyttelse, godformabilityog mulighet for.

Forespørsel